În costurile de punere în funcţiune sunt incluse:

Verificarea sistemului (conducte hidraulice şi racordul electric al componentelor IDM, verificarea siguranţelor conectate în serie, presiunea din sistem, vasul de expansiune), verificarea şi reglarea supapei de expansiune. Măsurători: evaporare, condensare, gaz de aspiraţie, temperatura gazelor fierbinţi, tensiunea de linie, consum de curent, debit sursă de căldură, de intrare, temperatura pe partea de încălzire şi evacuare. Măsurarea temperaturii admisiei şi evacuării saramurii, admisiei şi evacuării apelor subterane, admisiei şi evacuării aerului, depinde de tipul de pompă de căldură.

Sugestie pentru inspecţia legală a pompei de căldură conform ghidului UE 842/2006: verificarea şi stabilirea controlului, verificarea ieşirilor controlerului şi echipamentelor conectate prin intermediul funcţiei de testare releu, instrucţiuni pentru operator, crearea de jurnale de punere în funcţiune şi documentaţia pentru procesul verbal de finalizare

IDM-Energiesysteme GmbH oferă companiilor de specialitate relevante, o garanţie de 3 ani completă, cu privire la produsele din această listă de preţuri, în conformitate cu termenii şi condiţiile de garanţie IDM. În plus, produsele de mai jos au perioade extinse de garanţie pentru materiale:

  • Compresor pompă de căldură - 6 ani
  • Colector solar - 6 ani
  • Corp rezervor Hygienik - 20 ani

1. Domeniul de aplicare a garanţiei

Garanţia acoperă condiţiile de defecte de materiale şi prelucrarea materialelor folosite în acest scop, precum şi funcţionarea fără defecţiuni a echipamentului în momentul livrării. Ne rezervam dreptul de a aduce modificări la construcţie şi/ sau design, care nu afectează nici funcţionarea corectă şi nici valoarea echipamentelor furnizate; acest lucru nu va fi un motiv acceptabil pentru o notificare a defectelor. În caz că există lucrări necesare în conformitate cu garanţia, pentru perioada de garanţie de 3 ani de la data punerii în funcţiune, piesele de schimb necesare vor fi oferite gratuit, iar costurile de muncă şi de transport vor fi, de asemenea, acoperite, în conformitate cu condiţiile de garanţie şi condiţiile IDM. Pentru componentele specifice enumerate mai sus, piesele de schimb necesare sunt furnizate gratuit pe timpul perioadei de garanţie specificate. Excluse de la garanţie sunt piesele supuse uzurii, cum ar fi anozii de magneziu, elementele filtrante, etanşările, siguranţele, bateriile reîncărcabile şi standard, etc., cum sunt scurgerile pe la racordurile filetate ne-strânse şi orice daune care rezultă din acestea.